Hakkımızda

İstanbul'da üretiyor, gururla tüm dünyaya satıyoruz..

1989 senesinde faaliyete başladığımız ilk günden beri gücümüzü yerli Ar-Ge ve yerli üretimden alıyoruz. Yüzde yüz yerli sermayeli bir firma olarak, firmamızdaki mühendisler tarafından geliştirilen yüksek katma değerli ürünleri İstanbul Sancaktepe'de bulunan üretim tesislerimizde gururla üretiyoruz.

Yerli üretimin önemine değer veren bir firma olarak, Türkiye'yi dünya pazarında yüksek katma değerli ürünler ile temsil ediyoruz.

Alanında Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanan ilk Ar-Ge Merkezi olan Multitek Ar-Ge Merkezinde tüm ürünlerin hem yazılım hem donanım geliştirme süreçlerini hassasiyet ile takip ediyor, kullanıcılarımızın hayatlarını kolaylaştıracak yeni nesil teknolojiler üzerinde çalışıyoruz.

Üretimde vazgeçilmez tek kural: Kalite

Ar-Ge süreci tamamlanan ürünleri üretirken ise tek kuralımız var: Kalite. Çevre dostu üretim tesislerimizde üretim yaparken sürekli geliştirdiğimiz kalite süreçleri ve dijitalleştirdiğimiz sistemler ile kusursuz ürünler üretip müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutmayı hedefliyoruz.

Multitek Elektronik'te üretilen her ürünü satış sonrası da takip ediyor, mükemmel müşteri deneyimi için müşterilerimizden gelen geri bildirimleri dikkatle dinleyerek en hızlı şekilde hizmet veriyoruz.

Tüm Türkiye'deki geniş iş ortağı ağımız, yerleşik satış ve teknik servis ekip arkadaşlarımız ile her zaman yanınızdayız..

Bülten

Güncel haberlerimizden haberdar olmak için bültenimize kayıt olun.

Hızlı Teklif Formu