Bulut IP İnterkom

İnterkomda yeni çağ başladı!

Dünyanın neresinde olursanız olun eviniz artık hep yanınızda. Multitek Bulut İnterkom ile artık hiçbir misafiri kaçırmayın! Bulut İnterkom, interkom özelliklerine cep telefonunuz üzerinden erişebildiğiniz bir mobil interkom projesidir. Multitek Cloud uygulaması üzerinden tüm kapılarınız ile görüntülü konuşabilir, kapıyı açabilir, siz evde yokken kapınıza gelenleri dünyanın her yerinden takip edebilirsiniz.

Devamını Oku

Sıkça Sorulan Sorular

Bulut İnterkom nedir?

Bulut İnterkom, interkom özelliklerine cep telefonunuz üzerinden erişebildiğiniz bir mobil interkom projesidir. Multitek Cloud uygulaması üzerinden kapınız ile görüntülü konuşabilir, kapıyı açabilir, siz evde yokken kapınıza gelenleri dünyanın her yerinden takip edebilirsiniz.

Bulut İnterkom üzerinden kapıyı açabilir miyim?

Evet, mobil uygulama üzerinde bulunan anahtar ikonuna tıklayarak kapınızı açabilirsiniz.

Kaç adet konum ekleyebilirim?

Konum sınırı yoktur, dilediğiniz kadar kapıyı tek bir mobil uygulama üzerinden yönetebilirsiniz.

Bulut İnterkom güvenli mi? Veri güvenliği nasıl sağlanıyor?

Bulut İnterkom'a kayıt olmak için sadece email adresiniz yeterlidir. Multitek sisteminde olabildiğince az veri KVKK'ya uygun olacak şekilde tutulur. Sistemin tüm sahipliği Multitek Elektronik'tedir, dış kaynaklara bağımlılık bulunmamaktadır. Yüzde yüz yerli, Multitek firmasının ürünü olan ürün, dış saldırılara karşı birçok yazılımsal önlem ile korunmaktadır.

Sistem daire monitörü olmadan da çalışır mı?

Evet! İnterkomda yeni çağ başladı. Daire monitörü olmadan da VİLLA, APARTMAN ve GÜVENLİK bulut çözümlerinin tamamını kullanabilirsiniz.

İnternet kesildiğinde sistem nasıl çalışıyor?

Mobil uygulama üzerinden interkom özelliklerini kullanmanız için kapı panelinin internet bağlantısının olması gerekmektedir. İnternet kesildiği durumda kapı paneli ve monitörler çalışmaya devam eder, mobil uygulamaya bildirim gönderilemez.

Evde kaç kişi sisteme bağlanabilir?

Sisteme ücretsiz olarak 4 mobil cihaz bağlanabilir. Bulut Lisansı satın alarak ek 4 mobil cihaz için erişim sağlayabilirsiniz. Bulut Lisansı satın almada bir sınırlama yoktur, her konum için dilediğiniz kadar Bulut Lisans satın alabilirsiniz. Her lisansta ek 4 mobil cihaz erişimi sağlanır. Örneğin 3 adet Bulut Lisans satın aldığınızda, 4 adet standart gelen mobil cihaz erişimine ek olarak 12 adet mobil cihaz erişimi hakkı tanımlanır.

Bulut İnterkom'a kaç adet daire, blok, güvenlik konsolu, kapı paneli bağlanabilir?

Sisteme bağlanabilen cihaz sayısında bir kısıtlama yoktur. Sınırsız sayıda blok, daire, kat, güvenlik konsolu ve kapı paneli bağlanabilir.

Bulut İnterkom için hangi uygulamayı indirmeliyim?

Multitek Cloud uygulamasını indirerek evinizdeki interkom, akıllı ev ve alarm cihazlarını kontrol etmeye başlayabilirsiniz. Uygulamayı Google Play ve App Store'da bulabilirsiniz.

Akıllı İnterkom ne demek? Hangi cihazları kontrol edebilirim?

Multitek Akıllı İnterkom; interkom, akıllı ev ve alarm yönetimininin tek bir monitör ve cep telefonu uygulaması üzerinden kontrolünü sağlayan bir sistemdir. Sistem kapı paneli, daire monitörü ve akıllı ev cihazları ile çalışır. Tüm cihazlar Multitek Cloud uygulaması üzerinden kontrol edilir.

Evimi nasıl akıllı hale getirebilirim?

Multitek Akıllı İnterkom'da her eve uygun bir akıllı ev çözümü var. Multitek RF cihazları ile kablosuz bir şekilde evinizi kısa sürede akıllı hale getirebilirsiniz. Multitek RF sistemde tüm cihazlardan kablo çekilmesine gerek yoktur, anahtar arkasına yerleştirilen modüller ile istediğiniz cihazı kontrol edebilirsiniz. Sisteminiz kablo çekmeye uygunsa KNX veya röle kullanarak evinizi akıllı hale getirebilirsiniz.

Akıllı ev ile neleri kontrol edebilirim?

Evinizdeki tüm cihazları kontrol edebilirsiniz! Elektrik, su, ışık, perde, panjur, ısıtma, sulama kontrolü bunlardan sadece birkaçı.. İhtiyacınıza uygun senaryolar ile hem güvenliğinizi hem konforunuzu artırabilirsiniz. Artık evden çıktığınızda kombi açık kaldı mı diye düşünmenize gerek yok.
Bülten

Güncel haberlerimizden haberdar olmak için bültenimize kayıt olun.

Hızlı Teklif Formu